HEIDI MONTAG GICK NED 10 KG MED NåGRA ENKLA FöRäNDRINGAR

Heidi Montag är ”glad” över sin nya kropp efter att hon gick ned 10 kg med några enkla förändringar.

”The Hills” stjärnan, 37, har avslöjat att hon gått ned i vikt under tre månader genom att ändra mindre kolhydrater, socker och alkohol och genom att bara låta sig själv äta bröd en gång i veckan, samtidigt som hon går till gymmet i minst en timme fem till sju gånger i veckan.

Hon sa till Us Weekly: ”Jag slutade med många kolhydrater. Jag åt bröd en gång om dagen, och drog ned på socker och alkohol. Jag såg också till att sova mer, vilket är en stor grej.

”Jag tränade fem till sju gånger i veckan, bara i en timma, för med mammalivet, är det allt jag har. Mycket träning med vikter, vilket jag fortsätter med. Knäböj, armhävningar, pullups, utfallsteg - bara din vanliga träning med hög, intensiv vikt.”

Heidi - som är mamma till två barn med maken Spencer Pratt - insisterade på att det inte handlade om att se smalare ut, men att bli starkare.

Hon tillade: ”Att bli starkare var mitt huvudsakliga mål. Jag vill ha hållbara resultat. För mig handlar det inte om vikten, det handlar om styrkan.

”Jag vill inte gå ned mer i vikt. Jag väger 50 kg. Det är vikten min kropp ska vara. Jag vill komma till ett ställe där min kropp är så bra den kan vara och jag kan träna några gånger i veckan och äta bekvämt på ett hälsosamt sätt. Den håller sig själv naturligt.”

2024-03-22T17:06:20Z dg43tfdfdgfd